Utisci sa Novosadskog sajma 2010

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vredelo je čekati... :haha:

Sve u svemu, sajam pun gvožđa koje je za većinu posetioca misona imenica, pa smo se zato fokusirali na druženje forumaša.

Ljudima sa štanda ZP Instituta svaka čast. :D :D

jeste ljudi su jako fer,sto su nas toliko trpeli,al' bili su pravi domacini.
pogotovo ona teta sto sam objasnjavao petlu! :D

uuuu to je prava domacica! :D

Drago mi je sto sam upoznao vecinu ljudi sa foruma danas :D a malo zao sto nisam bio sa vama na zp-standu.Veliko hvala i clanu Gregoriju na pruzenom vremenu i objasnjavanju ::svaka cast::

Pelinkovac. :D
Post je spojen: [time]1274207123[/time]
Ko kaze da smo mi samo uniforme ljudi sa interneta,pogledajte naseg Kish Roberta na forumu se svadja sa svima,a ponajvise sa greogrijem83,a kad su se nasli i poceli grliti,ljudi moji da ste videli te izlive emocija jedva smo ih razdvojili na kraju. :D
nw07r6.jpg

Posle je na standu ZP-a poceo da grli Branka...dalje se nisam smeo okretati da ne vidim belaja :haha: :haha: :haha: :haha:

Pozzz i ja stigao sa sajma i sa upoznavanjem članova.Mogu reći da su nam članovi mlađe populacije i svi su :D i žao mi je što su NEKI kasnili pa se nismo videli. Uglavnom dođoh videh kupih.

Spajki je napisao(la):
Drago mi je sto sam upoznao vecinu ljudi sa foruma danas :D a malo zao sto nisam bio sa vama na zp-standu.Veliko hvala i clanu Gregoriju na pruzenom vremenu i objasnjavanju ::svaka cast::

Nema na cemu, u svako doba.....pa zato sam ja tu!!! :D :D :D
Post je spojen: [time]1274210524[/time]
Ko kaze da smo mi samo uniforme ljudi sa interneta,pogledajte naseg Kish Roberta na forumu se svadja sa svima,a ponajvise sa greogrijem83,a kad su se nasli i poceli grliti,ljudi moji da ste videli te izlive emocija jedva smo ih razdvojili na kraju. :D
nw07r6.jpg

Posle je na standu ZP-a poceo da grli Branka...dalje se nisam smeo okretati da ne vidim belaja :haha: :haha: :haha: :haha:

nisam siguran....ali.....mislim da me je i malo stipnuo u tom zagrljaju....

roberte.... brate.... nemoj da se ljutis ali moras biti malo diskretniji

Bio danas na sajmu nemam komentara (nikakav sajam) :spavam: malo pivo 200 dindzi pljeskavica od soje 250 ulaznica 400...

To smo mi juce apsolvirali pa se nismo ni mnogo zamarali tumarajuci po sajmu vec smo otisli na pravo mesto :ppozdrav:

Jugos je napisao(la):
Bio danas na sajmu nemam komentara (nikakav sajam) :spavam: malo pivo 200 dindzi pljeskavica od soje 250 ulaznica 400...
Pogrešna mesta biraš, pljesku imaš od 200-300din a amstel,haineken 0,5 pivo 150din i da te služe.
Prošetaš malo zemo i onda sedneš a ne gde noge stanu... :haha:

Sto nisi dosao u utorak sve je bilo organizovanije i pivo je bilo jevtinije a i ulaznice.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh