Utisci sa Novosadskog sajma 2010

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

urban

Član
Učlanjen(a)
27 Nov 2009
Poruka
656
Na predlog kolege Dejana koji je nažalost vrlo razočaran napustio sajam otvaram temu kako bi svi oni koji su bili mogli da iznesu svoje utiske a i da diskutujemo o njima i uopšteno o sajmu ove godine iskreno se nadam povoljnijim utiscima zato kolege po struci i muci iznesite svoje utiske ne mora samo o ovčarstvu nego sve što ste zapazili kao interesantno na sajmu dobro bi došla i neka slika da i tako vidimo šta se dešava na sajmu (ne pokušavam da radim posao urednika ako mu se tako učini nek me ispravi) drage kolege izvolite

ja sam tamo svaki dan.....sajam je nesto manji nego imace.....mada ima sta da se vidi.....po meni trebalo bi da se izbaci bar pola izlagaca, oni sto su se ponabijali po kucicama u manjim ulicama sto prodaju sve i svasta......treba to da lici na sajam a ne na vasar....ai naravno nepitam se ja...

u sustini sajam je ok samo se treba dobro obuci :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool:

Juce sam bio na sajmu , moji utisci su otprilike da je sajam i z godine u godinu sve slabiji, iz razgovora sa par izlagaca sam cuo da su i oni odlucili da iduce godine ne izlazu.U sustini nije los sajam, bilo je extra hladno, ako neko ide preporucio bih mu obavezno da poseti Madjarski kotlic i restoran " Travica " ::svaka cast:: :cao:

jedan od subjektivnih razloga loše slike sajma je i loše vreme jer po ovakvom vremenu čovek je i drukčije raspoložen i nije mu baš mnogo do šetnje i razgledanja kad pada za vrat i hladno je suviše zato preporuka ako još niste bili sačekajte malo lepše vreme bar da ne pada i ne duva i sam ću tako valjda će se prolepšati dok traje sajam

e sad moram da pitam u vezi kotlića jel ovčiji kuvan onako u oraniji

Za ovogodišnji sajam bi bilo bolje da smo pravili zimske jakne sa logom Poljoinfo.com.

biće valjda i bolje posle kiše uvek dolazi sunce najlepši su sajmovi kad je toplo pa se onako ušmuraš pa onda rokneš ladno pivo a ono se sve lepi

Moji utisci su uglavnom dobri,kada je padala kisa mi po halama,a kada malo uspori mi napolje...jedino mi smeta sto nema nista sto nije vidjeno i prosle godine.Kacketi i majice su zakasnile(nismo ni dobili)pa mi koji smo bili juce,a bilo nas je,se nismo mogli prepoznati...

1. dan katastrofa
2. dan bilo nesto ljudi
3. dan (danas), nema zive duse, ubi kisa od rane zore

inace bar 20% izlozbenog prostora manje nego prosle godine, a organizatori mi nisu spojili struju do nedelje uvece.

mislim da se tek kad kiša stane i malo grane može očekivati veća poseta ljudi, koće na ovo vreme napolje

Bio sam juče,prvi utisak i nije neki sajam.Prošli put kada sam bio pre 5-6 godina bilo je mnogo više izlagača tj.svetski poznatih brendova mehanizacije kojih sada nema ni od korova a još i ovo vreme loše pa ne može ništa ni da se vidi kako treba nego sve u nekoj žurbi i bežaniji od kiše.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh