Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cika Mico to su zadnje od fergusonaDragane 9.5-24 felne i gume. Jel bilo prepravke na srcu za brezone.
12,4-28. Moralo je celo srce da se zameni.Dragane 9.5-24 felne i gume. Jel bilo prepravke na srcu za brezone.
Kupio si povoljno traktor za delove u Beogradu ?Imacu ja da prodam komplet tockove 12.4-28...ako bude nekom trebalo
Pa vidim ja ne uklapa se nesto...radio si samo rupe ili bas celo srce ubacio?ja sam radio za gume 320,ali samo rupe druge na felnama. ko ti je radio?12,4-28. Moralo je celo srce da se zameni.
Posto?Imacu ja da prodam komplet tockove 12.4-28...ako bude nekom trebalo
U toj zvezdi izvadjeno je srce i ubacen drugi komad materijala. Nije moglo samo rupe izbušiti jer su gadjale nepravilnost na felni pa nebi mogla matica lepo da legne. I centralna rupa je mnogo veca na rusu pa da bi je izvadio na ovoj felni noz bi gazio po vec postjecim rupama za brizone. Tako da nije moglo nikako taj jeftiniji poduhvat. Iz Padine strugar, dugogodisnji saradnik.Pa vidim ja ne uklapa se nesto...radio si samo rupe ili bas celo srce ubacio?ja sam radio za gume 320,ali samo rupe druge na felnama. ko ti je radio?
Napred mozes i da ostavis 13.6 24,a nazad 13.6 38.Sada su na traktoru 13.6-24 / 16.9-34
Po katalogu uzani su 11.2-28 / 13.6-38
Ako se stavi 12.4 36 nazad da li je to zanemarljivo nizi traktor? Koje prednje dimenzije onda odgovaraju?
Hvala na pomoci.
Pitanje za Bubu-a i ostale koji možda imaju predstavu koliko bi mogli koštati točkovi 9,5x48 ili samo felne R48? I da li su te gume dovoljne za traktor 5,5t + priključak 1,5-2t ili ići na 11,2 gume? Felne pune ili rastavljive?Mislim da je bio sa 9.5 48, to je naš član Sale iz Čonoplje koji ima i zadnju seriju 577 sa skroz sinhro menjačem i kašikom.
Kod tebe Tonchi nema krize izgledaJel traktor sa prednjom ili bez ? Uglavnom ako se ide na novu opciju cca 1500 eura felge i cca 1500 gume, ako se ide na štelajuću opciju vjerojatno i po 500 eura skuplje. Po meni nije toliko bitno jel štelajuća ili ne, ovisi o tome kakav vam špur treba, sve dok je pojačana 15 mm, a vidim da su neki počeli uzimat setove i sa 17 mm stijenkom, nema problema. Ja bi se bolje u tom slučaju odlučio za širu opciju, a koliko gledam po tablici i provjeravam na internetu to je tek 320/90 R42, što bi bilo 12,4 jel.
Ovaj set je meni stigao nedavno komplet štelajuće prednje i zadnje, 15 mm, 5700 € neto.