Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
~Kiki~ je napisao(la):Sve je to OK , ali kako koristite prednju vuču ?
sosara nam je osvezenje na forumuŠošara je napisao(la):~Kiki~ je napisao(la):Sve je to OK , ali kako koristite prednju vuču ?
Mislis na prikolici
North ARMY je napisao(la):orao sam ja nemaj brige,pa nije ujak stekao imanje jer je bio lud,tako i ovo menjao je za siroke gume i nikad se nije pokajao
evo kad si zapeo
1da valjaju uzani svi veci traktori bi imali uzane a ne siroke gume(srazmerno njihovoj masi)
2da treba da radi sa oba fabrika bi namestila da radi sa oba,ali molim te nemoj mi nametati polemiku kako kod okretanja i to,jer ima resenje i za to
@hurli evo mog ferdze
zzivica je napisao(la):.jer sto je dobro kod imt kod rusa nevalja i obrnuto tako da bi najbolje bilo kad bi namestili imt da lici na rusa i da bude jeftin u srbiji kao sto je u rusiji.
didi je napisao(la):Vidim da pojedinci ovde potenciraju da se na primer na 560 stavljaju uže gume sa većim prečnikom.Pa čemu to?Šta se time dobija? Ja mislim da se više gubi bar u radu u njivi.Ipak su naše mašine više u njivi nego u transportu.
Druze probaj da stavis na 560 uzane felne,idi da ugaris ili da ores za zito,pa javi kako je bilo i sta si primetio?North ARMY je napisao(la):veci precnik=veca brzina i to stavlja onaj kome 560 treba kao manji-laksi trakrot,za oranje sigurno ne valjaju uzane gume