Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kad budem isao kod njega sledeci put bice !
potrbna mi je pomoc oko kupovine akumulatora za ursusa c 355,ne znam koje jacine treba da stavim i koji su se najbolje pokazali da napomenem da je radio na dva nije prevezivan da radi na jedan akumulator,hvala najlepse
Najlakse ti je ici na http://www.dodaj.rs/ ,. 1.odaberi datoteku.2.dodaj.3.kopiraj kod za forum sa pregledom. znaci kod za forum poplavis +desna tipka misa i klikni kopiraj.Zatim ides na forum klikni odgovor i desnna tipka misa klikni zalijepi(paste).danas je definitivno pao pazar ursusa 355 jeste da sam malo vise cekao ali se isplatilo ako uspem stavljam slike nikako mi to ne ide
Ako si sve to zamjenio nece ni cupkati.Danas zamenuo gumice u razvodniku i klipu hidraulike na ursusu 355 za sada drzi dobro hidraulika i necupka
danas je definitivno pao pazar ursusa 355 jeste da sam malo vise cekao ali se isplatilo ako uspem stavljam slike nikako mi to ne ide
@sosara hvala puno,juce sam radio kocnice sa burazerom ceo dan to je jedina investicija koja je potrebnsa dfa se uradi motor nije nikad otvaran,zamenio sam i lezajeve na dugoj poluosovini ako bih rekao da traktor nije vozen vise od 20 god retko ko bi mi poverovao ali zaista je tako imao sam sto rece moj brat i ujak vise srece nego pameti kad sam ga nasao u takvom stanju ali bivsi gazda ga ja mislim nikad nije oprao,dva litra famina sam isprskao po njemu ne bi li ga ikako odmastio i ocistio od naslaga prasine
Ja do sada nisam imao nikakvih problema, a zivim u brdsko planinskom terenu,nije mi nikada iskocio iz brzineee a i nisam ga nikada rasklapaooo da mogu reci da se kvariooo!!!! Nisu uopste losi traktori samo treba znat radit sa njima!!