lisnik
Zaslužan član
Malo je traktora koji nemaju problema sa mjenjacnm ,bili uzbrdo il nizbrdo.Vecina nas ocekuje od traktora da je auto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
samo bih dodao jos da svaki ali bukvalno svaki traktor ima svoje mane i prednosti,sto je jednom mana drugome je to vrlina i obrnuto,najbolje je pronaci nesto rentabilno za svoje potrebe izmedju ova dva resenjaMalo je traktora koji nemaju problema sa mjenjacnm ,bili uzbrdo il nizbrdo.Vecina nas ocekuje od traktora da je auto.
@sosara,ma ni ja nikad ni sam video nekog sa tegovima na zadnjim tockovima svi su sa tegovima napred,da li znas mozda kolika je registracija sa tablama za njega,nigde ne mogu da pronadjem neki konkretniji odgovor,inace meda samo peva frezu i tanjiracu skoro i da ne oseca doduse ni zemlja nije bila bas teska za rad
sto rece taj covek svaka mu je na mestu,vala bas!znas li mozda kolika je registracija po novom za meduOtprilike, kod nas su ih uvozili bez zadnjih tegova.
Ne znam kolika je registracija.
Meda je na kardanu doktor nauka.
A sto se tice tanjirace jedan komsija je rekao:"Ovo cudo(Ursus) nosi tanjiracu k'o covek cigaru."
koja je tocno razlika izmedju 355 i 360 da li samo u postavkama (podesavanju) pumpe visokog pritiska ili je komplet drugacija pumpa.
Neznam koliko iznosi taj luksuz-registracija po novom.sto rece taj covek svaka mu je na mestu,vala bas!znas li mozda kolika je registracija po novom za medu
@pomirko ako svu tu zemlju radis samo sa ursusom,nemoj samo pogresno da me razumes ali to je krajnje izrobljavanje traktora da ne upotrebim neki tezi izraz
mozda COVEK nema predstavu koliko je ustvari 100ha sem ako mu nisu vise od dve trecine pod sumom ili tako necim onda okHebeš izrobljavanje traktora, šta je sa ČOVEKOM koji sa tim malim traktorom radi 100ha?