ako je glava ravnana i nije kriva-16 je ok,radi vec dve god kod coveka.mada vecina da malo po gasu...kilu,dvemityoo je napisao(la):Ja sam stezao na 20.....

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ako je glava ravnana i nije kriva-16 je ok,radi vec dve god kod coveka.mada vecina da malo po gasu...kilu,dvemityoo je napisao(la):Ja sam stezao na 20.....
telnett je napisao(la):Zoki
Razlike ima u brzini samog traktora e sada dali je do menjaca diferencijala ili prenosnika na sunkama to ne znam . da cunjam ne moram posto je moj 60 a rodjakov 55 pa vidim kada zajedno radimo . Moja 2 ga na oko 1900 o/min njegova treca na 16xx a i njegov ima veci obim tockova a moje su manje i celavije skoro da nema ripni .
HvalaFL je napisao(la):Radionicki prirucnik za Ursus902-904-1002-1004-1212-1214-1604 kaze:
-matice glave cilindra stegnuti na170Nm ili 17 mkg.
-Zracnost ventila na hladnom motoru 0.3 mm+/- 0.05 mm.
Ne malo.... Za te pare, pa i jevtinije, može da se kupi odlična 160-tkaBranko je napisao(la):Da nije malo prevelika cena za taj traktor?
A znaće ga vrag.... sad u svakom selu imaš 3-4 trgovca poljoopremom, nema narod para pa svi pokušavaju nešto da našminkaju i prodaju....Branko je napisao(la):Znači to je neki trgovac, čim piše hitno...
i meni smrdi na nesto tako....mityoo je napisao(la):A znaće ga vrag.... sad u svakom selu imaš 3-4 trgovca poljoopremom, nema narod para pa svi pokušavaju nešto da našminkaju i prodaju....Branko je napisao(la):Znači to je neki trgovac, čim piše hitno...