aca74
Član
Mityoo cena. A mora da je u extra stanju. Ja sam gledao sedište u kamionu koji je već izraubovan, stari mercedes FAP, ništa lakše za prebaciti na traktor, a sedište očuvano do bola. Samo kamion se još kotrlja, takvo sedište bi palo ,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Postoji model Ursus traktora serije 914-1614 (mozda i drugih) "Finnish version"razlika u obliku haube motora,kabine,elektricne opreme,koliko vidim u katalogu.Namenjeni za export.meyconi je napisao(la):Sta predstavljaju oznake BISON i FINN na nekim modelima URSUSA?
srdjan7 je napisao(la):ljudi zar je moguce da u celoj drzavi nema novijeg kataloga od 1978?srdjan7 je napisao(la):ljudi da li neko ima noviji katalog delova i sklopova za ursus 1634,ja imam neki stari zuto-plavi...koji nema pola stvari ucrtano. moze i na pp
Tako te jeftine delove nevolem da kupujem poštom... to volim da vidim pre nego što platim....kloki je napisao(la):probaj ovog lika jeftin je smešno jeftinije nisam našao nigde
Milosav Miljevic 064 /161-0-942
URSUSI..HIT..CENE..ORIGINALI POLJSKI DELOVI........
URSUS 33O/335..dihtung glave.......................19o,oo din
URSUS 355/36O ..diht glave..garn.4x8o,oo...........32o.oo din
dizne,cetkice alnasera i sve do BLOKOVA motora........
mityoo je napisao(la):Tako te jeftine delove nevolem da kupujem poštom... to volim da vidim pre nego što platim....kloki je napisao(la):probaj ovog lika jeftin je smešno jeftinije nisam našao nigde
Milosav Miljevic 064 /161-0-942
URSUSI..HIT..CENE..ORIGINALI POLJSKI DELOVI........
URSUS 33O/335..dihtung glave.......................19o,oo din
URSUS 355/36O ..diht glave..garn.4x8o,oo...........32o.oo din
dizne,cetkice alnasera i sve do BLOKOVA motora........
Probaj ovde:
Agropol trade Čantavir
024/784272
Kod Duleta i Branka?FL je napisao(la):Kupujem delove za Zetor i Ursus u
Atlas-sped Novi Zednik,salju i postom, TEL:024/785-329 i u
Agropol trade,Cantavir,salju i postom, TEL:024/784-272
Cene korektne.Delovi originalni.
zokidrum je napisao(la):Kloki, sta vozis? i kako si zadovoljan?
zokidrum je napisao(la):Ljudi, gde mogu naci najjeftinije delove za ursus 355, a da se mogu npr slati postom?
Da.mityoo je napisao(la):Kod Duleta i Branka?FL je napisao(la):Kupujem delove za Zetor i Ursus u
Atlas-sped Novi Zednik,salju i postom, TEL:024/785-329 i u
Agropol trade,Cantavir,salju i postom, TEL:024/784-272
Cene korektne.Delovi originalni.