Ursus

Možda je u utvrdjivaču oslabila opruga pa zato zeza, ja sam zamjenio oprugu od utvrdjivača za uključivanje kardana jer je ona bila uzrok. Gume idu 14.9-28 STOMIL fabričke valjda, a alnaser treba da ima gdje i dijelovi za Ursusa i Zetora.

Poslednja izmena:
Dobar traktor ako je održavan, ima snage dovoljno i može dobar teret povući. Ako je motor dobar onda mora da pali na zub nema veze jel ljeto ili zima, mjenjač isto dobar kao i hidraulika ako je sve u redu. Ima ljudi dosta kažu Ursus loš traktor ovo ono, a nadju nekog krša pa odma tako zaključe.

Ja sam farbao mog prosle godine, a farbu su mi mesali prema njegovoj originalnoj. Skinuo sam vrata sa kabine, koja su bila u prvoj farbi i odneo u farbaru pa smo onim karticama trazili koja je tacno nijansa. Nijansa mu je bila bas ta sto vuce na narandzasto i meni se svidja kako izgleda sad kad je ceo ofarban tom bojom.

Бориславе свака част.Зна ли неко шта може да буде са кочница на Урсусу,овај што сам купио,дошао је наравно без кочница,и ја сам додао још једну посуду за уље да раздвојим и спојио на спољне цилиндре.Када сам покушао да одзрачим кочнице ти цилиндри гурају уље у боцу назад а не ка унутршњим.Зна ли неко шта се дешава и шта је најпаметније решење?

Ako guraju kocionu tecnist nazad u posudu ispada kao da su cevi pogresno prikacene na cilindre, sto je malo verivatno. Ja sam imao dosta problema sa onim njegovim kocionim cilindrima, narocito onim duzim i onda sam ih izbacio. Ugradio sam ladine za kvacilo i posudu sa dva izlaza, tako da su kocnice nezavisne i posle toga radi bez problema.

Nazad
Vrh