Borisllav360
Član
Pa dobro ali meni nije potreban bolji plug jer ne orem puno.Svega 2.5ha.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zato što se za isto, ili malo više novaca nađe puno bolji plug.
image hosting website freeDok sam imao Ursus 904 vukao je plug IMT 756.3, sto se tice brzine u zavisnosti od tipa zemljista i uslovima vozio sam 1 brzom ili 4 spora, samo u ekstremnim uslovima sam morao da idem 3 sporom, multi power nije bio ispravan, znaci stanlo je bio u brzi.Što se tiče potrošnje od 904 - Nisam mjerio, ali otprilike je tu sa ostalim traktorima. Ja orem sa 2x14", treća radna, brzi power. Potrošnja ništa ne odskače (ni više, ni manje) od ostalih traktora, dakle, u prosjeku je nekakvom.
Nema tu sta da se razume,otisli elementi u pumpi najverovatnije,budi srecan sto ti ne gura naftu pored semeringa pa u karter motora,kao sto je kod mene slucaj....pred prolecne radove ide pumpa dole i na remont sa sve diznama.Društvo jedno pitanje. Imam problem sa Ursus 355 iša sam uliti ulje u bosch pumpu i kad gledam do vrha mjerača nije ulje nego nafta,molim sve koji se razumiju da pomognu.