Borisllav360
Član
Pa dobro ali meni nije potreban bolji plug jer ne orem puno.Svega 2.5ha.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zato što se za isto, ili malo više novaca nađe puno bolji plug.
Dok sam imao Ursus 904 vukao je plug IMT 756.3, sto se tice brzine u zavisnosti od tipa zemljista i uslovima vozio sam 1 brzom ili 4 spora, samo u ekstremnim uslovima sam morao da idem 3 sporom, multi power nije bio ispravan, znaci stanlo je bio u brzi.Što se tiče potrošnje od 904 - Nisam mjerio, ali otprilike je tu sa ostalim traktorima. Ja orem sa 2x14", treća radna, brzi power. Potrošnja ništa ne odskače (ni više, ni manje) od ostalih traktora, dakle, u prosjeku je nekakvom.
Nema tu sta da se razume,otisli elementi u pumpi najverovatnije,budi srecan sto ti ne gura naftu pored semeringa pa u karter motora,kao sto je kod mene slucaj....pred prolecne radove ide pumpa dole i na remont sa sve diznama.Društvo jedno pitanje. Imam problem sa Ursus 355 iša sam uliti ulje u bosch pumpu i kad gledam do vrha mjerača nije ulje nego nafta,molim sve koji se razumiju da pomognu.