Mixer
Član
Bas obratno. Ursusi koji su stariji od 30 godina imaju gotovo sve fabricko.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ajd mi pokaži jednog imt-ja koji nije mastan ko guska?E moj "prijatelju"! IMT 533 je za tebe "poluproizvod"? Danas na jednog IMT-a 533 zamenih glavu motora, a on ni manje ni vise nego 1968 godiste. Ja mu bi' prvi koji je otvorio motor! Da je kako ti kazes "poluproizvod" da li bi trajao evo gotovo pola veka? Na Ursusu (355-360) koji je stariji preko 30godina ne postoji ni jedan fabricki deo osim eventualno bloka motora. Toliko o poredjenju Ursusa sa IMT-om. Smesni ste mi vi koji pljujete po IMT-u bez ikakvog osnova!
Da naponem, da me ne bi pogresno shvatili! Nisam FAN IMT-a ali ovo su cinjenice iz visedecenijskog majstorskog rada. U ovu raspravu sam se ukljucio bas iz tog razloga da se neke sklopocije i krntije ne bi dizale u nebo da neko koji ovo cita ne pomisli da je to ozbiljan traktor pa da se zajebe...
- - - - - - - - - -
Ako je zaista problem u vozacima. Onda vzaci Ursusa imaju neki mentalni probem!
Pusti ti te price, nije ursus savrsen, ne mislim ni da je neki rang ispod IMT.
Eto u mom komsiliku ima i IMT i zetora, i ursusa, i niko nikoga ne kudi, dodjem i ja komsiji pomoci uzorati njivu sa ursusom, a bogami i on meni sa IMT. Bas imamo komsijki odnos, iako vozimo dva razlicita traktora .
Sve to lijepo radi, kada je u pravim rukama.
... Ursus vuce Leoparda 14 ili 757 do Kine i jos neke price koje neko cita i smeje se.
Ljudi vuku svakakve plugove sa svakakvim traktorima, ali to da ursus nemože orat to nemoj molim te pričat. Evo kod mene je samo masna ilovača, žutulja kako tko več zove. Več sam rekao da sa 2×14 može samo strugat zemlju za razliku od imt560 koji taj plug vuče bez nekih problema, ali stavi mu dobar, uredan plug 2×12 i možeš vadit kineze ako želiš. Mogu orat ljepo na nekih 25+ cm i sa 2×14, ali uvjeti na zemlji moraju biti vrhunski, a to je retko kad kod nas.Niko nije rekao da ursus ne moze da ore. Isprobaj ga kako ore zemlju ne taj pesak, po mogucstvu snimi pa nam javi...
Ljudi vuku svakakve plugove sa svakakvim traktorima, ali to da ursus nemože orat to nemoj molim te pričat. Evo kod mene je samo masna ilovača, žutulja kako tko več zove. Več sam rekao da sa 2×14 može samo strugat zemlju za razliku od imt560 koji taj plug vuče bez nekih problema, ali stavi mu dobar, uredan plug 2×12 i možeš vadit kineze ako želiš. Mogu orat ljepo na nekih 25+ cm i sa 2×14, ali uvjeti na zemlji moraju biti vrhunski, a to je retko kad kod nas.