duki78
Član
Duki jel to na usisnoj grani neki grejač?
Da to je grejac, ali nije u funkciji od kad je kupljen traktor, inace ovaj traktor kad je kupljen izgledao je kao da je ucestvovao u 2 sv. ratu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Duki jel to na usisnoj grani neki grejač?
A jel ima C-335 fabricki grejac?Moj drug kaze da njegov ima fabricki grejac,a nije video jos neki sa grejacem.Jos kaze da je negov 335 dosta brz,brzi od 533 i od prilike ide kao 542.Inace '88. godine je proizveden.
A jel moguce da ima neka serija da je fabricki brzi od 533/539?Kaze da u stopu prati 542,a svi znamo da je on dosta brz,a za C-335 u podacima pise da ide oko 23km/h sto je sporije i od 539.
drugari da li neko ima nekih iskustava,saznanja ili je nesto cuo(bilo sta) . . . u vezi ovih novih 11024? interesujem se za jednog takvog a niko ne zna nekog ko ga je vec kupio,pa ako nesto znate svaka informacija bi mi dobro dosla...
napokon neku i lepu rec da cujem. dejane da li ga ti imas? sta znaci trosi kao ursus?nisam imao prilike nikad da ga koristim,a i kod nas ih malo ima.cini mi se da je malo laksi, mozda bi mu jos koji teg dobro dosao. u majevici kazu da ce kod njih da se otvori servisni centar mozda jos ove god.E ajde sad da kazemo nesto o tom traktoru, traktor je ok za sada inace ima snage dosta a trosi kao URSUS. inace taj od 110ks sa 3 brazde vogelom ide od 8,6 do 9,8 km/h dubina 32-35. do sada je bilo par nedostataka ali je servis obavio trenutno svoj posao. Par navojaka teflon trake jer je neko namotao manje u fabrici, pukao PK kais, i pukla cev od kocnica.Udobnost kao u Zapadnom traktoru sto je za pohvalu kada bi se ja struckao u mom rusu kao na pomocnom sedistu koje je direktno na kabini bez opruga i ublazivaca , ja iz rusa nebi izlazio. Hidraulik prva liga .Ovaj ursus se sklapa u BiH.tako da ce delova biti motor je Perkins tu nema problema za delove jer mnogo drugih traktora nosi isti motor(i svuda duuuugo traje). mana je sto je poteznica donja jako niska pa kod oranja moze da ti se desi da nasednes ako je ne skines.