Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Evo malo da osvezim temu.Na ursusu je uradjena totalna generalka,jer je pre nedelju dana otkinuo radilicu.Juce sklopnjen motor,danas nabacen i radi kao zverina (mislim tako i izgleda).
Grujo jer ti se greje traktor?Posto na mestu gde si stavio rezervoar meni je bio filter za vazduh i kad sam ga izbacio napolje uz kabinu traktor je radio na do 10stepeni nizoj temperaturi nego pre,a ovaj rezevoar neda ventilatoru da uvaci vazduh?
Ako je dobar motor,u najtezim poslovima u leto i zastorom hladnjaka do pola,ne sme da predje 80C...Evo malo da osvezim temu.Na ursusu je uradjena totalna generalka,jer je pre nedelju dana otkinuo radilicu.Juce sklopnjen motor,danas nabacen i radi kao zverina (mislim tako i izgleda).
Grujo jer ti se greje traktor?Posto na mestu gde si stavio rezervoar meni je bio filter za vazduh i kad sam ga izbacio napolje uz kabinu traktor je radio na do 10stepeni nizoj temperaturi nego pre,a ovaj rezevoar neda ventilatoru da uvaci vazduh?
Ako je dobar motor,u najtezim poslovima u leto i zastorom hladnjaka do pola,ne sme da predje 80C...
Meni je radio na 75-80 do tad a kad sam pomerio filter napolje drzao je na malo vise od 65 eventualno 70,a i kad je bio filter nikad nisam mogao bas lepo da izduvam hladnjak a kad sam skinuo mnogo je bolje bilo imas mesta i lakse ocistis filter za vazduh.
Kako si ga prebacio napolje, tj gde si ga stavio? Jel ostao isti, s onom travom, i uljem ili je pala neka modifikacija?