ne mislim baš kako sam rekao zaletiš i brzo pustiš dekompresor i traktor uhvati na zub.mali ursus ima jako težak zamajac i kad ga zaletiš ne zaustavlja se tako lakoMisliš ,neko drugi spusti dekompresor dok ti vrtiš......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ne mislim baš kako sam rekao zaletiš i brzo pustiš dekompresor i traktor uhvati na zub.mali ursus ima jako težak zamajac i kad ga zaletiš ne zaustavlja se tako lakoMisliš ,neko drugi spusti dekompresor dok ti vrtiš......
ako samo čvakće,automat na alneserusta bi trebao pogledati na mom ursusu c360 kad hocu da ga upalim on stekce nece da okrece, pali preko tastera, pa mora malo na guru da bi uhvatio da okrene i onda pali, sta je tu problem, hvala
sta bi trebao pogledati na mom ursusu c360 kad hocu da ga upalim on stekce nece da okrece, pali preko tastera, pa mora malo na guru da bi uhvatio da okrene i onda pali, sta je tu problem, hvala
Ta dva traktora ne mogu ni da se porede...samo pogledajte razlike na oko koje se primete,a o ostalom ni da nepricamo...cak ni auspuh nije na istoj strani.to je zetor 185 konja ima ih i kod nas u oglasima...uvozi ih jedan iz sela...ima ih 3 komada na prodaju...doterao ja mislim oko 20 komada i ostalo samo 3
http://www.polovniautomobili.com/oglas3220369/zetor_18345/
Ta dva traktora ne mogu ni da se porede...samo pogledajte razlike na oko koje se primete,a o ostalom ni da nepricamo...cak ni auspuh nije na istoj strani.
ne mislim baš kako sam rekao zaletiš i brzo pustiš dekompresor i traktor uhvati na zub.mali ursus ima jako težak zamajac i kad ga zaletiš ne zaustavlja se tako lako
zna li ko kolika je zapremina rezervoara za gorivo na c 355,natezemo se oko litraze ja kazem 69 dok mi brat kaze da staje 65 e sad ko je upavu,nije neka stvar al reko ajd da se konsultujem na pravom mestu