fiat615
Član
Izgleda pocece se sklapati novi ursusi u bijeljini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam prodao letos c360 u odlicnom stanu 3 800e,naravno da moze radio je kod mene sa beracem 222,moze da uradi mnogo vise od nekih traktora bukvalno da se iznenadis kakva je to masina![]()
pupma ili lamela!Desava mi se da u transportu sa 355 kad nosim na hidraulici kosacicu da mi cupka hidraulika,menjao sam gumice tj.karike na klipu hidraulike ali i dalje cupka jos kad podizem teret u voznji kosu plug... onda bas trese sta bi to moglo biti ako neko ima iskustvo sa tim neka javi HVALA !
- - - - - - - - - -
Desava mi se da u transportu sa 355 kad nosim na hidraulici kosacicu da mi cupka hidraulika,menjao sam gumice tj.karike na klipu hidraulike ali i dalje cupka jos kad podizem teret u voznji kosu plug... onda bas trese sta bi to moglo biti ako neko ima iskustvo sa tim neka javi HVALA !
Rucica hidraulike mi tokom voznje stalno pada dole sto to?
Desava mi se da u transportu sa 355 kad nosim na hidraulici kosacicu da mi cupka hidraulika,menjao sam gumice tj.karike na klipu hidraulike ali i dalje cupka jos kad podizem teret u voznji kosu plug... onda bas trese sta bi to moglo biti ako neko ima iskustvo sa tim neka javi HVALA !
- - - - - - - - - -
onu cev sam okrenuo ka gore, kad je okrenem ka dole toci nafta iz njePogledaj da nije zapusena cev oduska koja ide od zadnje strane pumpe ka dole .
Skidaj pumpu i nosi kod bosiste...sta moze biti na mom ursusu c 360 pusta mi naftu na bos pumpi na onom poklopcu sto je kao neka kapa velicine cepa flase ?
Skidaj pumpu i nosi kod bosiste...
sta moze biti na mom ursusu c 360 pusta mi naftu na bos pumpi na onom poklopcu sto je kao neka kapa velicine cepa flase ?