fiat615
Član
Izgleda pocece se sklapati novi ursusi u bijeljini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam prodao letos c360 u odlicnom stanu 3 800e,naravno da moze radio je kod mene sa beracem 222,moze da uradi mnogo vise od nekih traktora bukvalno da se iznenadis kakva je to masina
pupma ili lamela!Desava mi se da u transportu sa 355 kad nosim na hidraulici kosacicu da mi cupka hidraulika,menjao sam gumice tj.karike na klipu hidraulike ali i dalje cupka jos kad podizem teret u voznji kosu plug... onda bas trese sta bi to moglo biti ako neko ima iskustvo sa tim neka javi HVALA !
- - - - - - - - - -
Desava mi se da u transportu sa 355 kad nosim na hidraulici kosacicu da mi cupka hidraulika,menjao sam gumice tj.karike na klipu hidraulike ali i dalje cupka jos kad podizem teret u voznji kosu plug... onda bas trese sta bi to moglo biti ako neko ima iskustvo sa tim neka javi HVALA !
Rucica hidraulike mi tokom voznje stalno pada dole sto to?
Desava mi se da u transportu sa 355 kad nosim na hidraulici kosacicu da mi cupka hidraulika,menjao sam gumice tj.karike na klipu hidraulike ali i dalje cupka jos kad podizem teret u voznji kosu plug... onda bas trese sta bi to moglo biti ako neko ima iskustvo sa tim neka javi HVALA !
- - - - - - - - - -
onu cev sam okrenuo ka gore, kad je okrenem ka dole toci nafta iz njePogledaj da nije zapusena cev oduska koja ide od zadnje strane pumpe ka dole .
Skidaj pumpu i nosi kod bosiste...sta moze biti na mom ursusu c 360 pusta mi naftu na bos pumpi na onom poklopcu sto je kao neka kapa velicine cepa flase ?
Skidaj pumpu i nosi kod bosiste...
sta moze biti na mom ursusu c 360 pusta mi naftu na bos pumpi na onom poklopcu sto je kao neka kapa velicine cepa flase ?