Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mituyoo zasta je ovaj sraf na sredini sa ovom alkom.
Imam, doduse ne provjerenu, informaciju da ce ovi Ursusi kod nas imati subvenciju od 50 %, jer se racuna kao domaci traktor.vlada90 spasoje preskupi su,ovaj sa kasikom od 110 konja je 50 000e...a nijedna masina sa slika nije sklopljena tu,to je sve bilo na sajmu,a nece uskoro ni poceti sklapati,to je samo bilo da se otvori dan pred izbore....da snsd dobije vecu podrsku,ali dzaba,sds je opet ubedljivo dobio i ako je,oni tamo sve lopov do lopova...
Tako sam i ja mislijo..a opet kad ga vidim treba svaki sraf odvrnuti jer cim je on spolja takav verovatno je i iznutra isti...Iskreno pre bi uzeo ovako nesto i dao na njeg jos i 2x toliko i imao bi bombonu za narednih 20 godina nego neki vizuelno utegnut a ispod ko zna sta je .
Isto pitanje,ali za veliki ursus...postoji ta rucica sa tri polozaja,otkad je traktor kupljen nije nikada prebacivano-koji je polozaj namenjen za koju operaciju,ako neko zna?inace orem sa tockom,i sve operacije hidraulik radi dobro.Ako se ore plugom bez tocka u kom polozaju treba da je ona mala rucica iza sedista u pitanju je ursuz 355 ?