Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
talianu je napisao(la):Kod nas u trezoru ne možeš registrovati dva gazdinstva na jednoj adresi,ko je uradio pre par godina nisu ga brisali.KishRobert je napisao(la):Ni neznate kako bi se ocas posla sredilo stanje,kad bi uveli da sa jedne adrese sme da bude 1.reg. gazdinstvo.
Da to uvedu,za sve bi bilo subvencija.
A ne vidim razlog da budu više gazdinstva na jednoj adresi jedino ako nema viška novaca za još neki PIO .
Kako nemozes?talianu je napisao(la):Kod nas u trezoru ne možeš registrovati dva gazdinstva na jednoj adresi,ko je uradio pre par godina nisu ga brisali.
A ne vidim razlog da budu više gazdinstva na jednoj adresi jedino ako nema viška novaca za još neki PIO .
I ja bih hteo ali ne daju.KishRobert je napisao(la):Kako nemozes?talianu je napisao(la):Kod nas u trezoru ne možeš registrovati dva gazdinstva na jednoj adresi,ko je uradio pre par godina nisu ga brisali.
Pa kod nas svi koji rade 100 +ha imaju i na tatu i mamu i zenu i brata i SOGORA i druga...gazdinstvo,a sve sa jedne iste adrese!
I ja sam tako tumačio onaj flajer iz min.polj.milanmozgovo je napisao(la):dali znate dali treba da se uplati prvo tromesecje da bi ostvarili pravo na subvencije?
Zoran0230 je napisao(la):Prebaciću ja gazdinstvo na starijeg sina (misliš da ja izigravam nekog gazdu) ali neću da mu uplaćujem PIO preko poljoprivrede nego preko banke što je pravo svakog pojedinca.
Znate kada lala progleda-kad mu umre baba