zoran kjlajicevo
Član
- Učlanjen(a)
- 17 Avg 2010
- Poruka
- 75
ja registrujem 40ha i meni se isplati i razumem svakog od vas ali nerazumem sta pisete,ovde je tema uredbe za 2011 a ne ko treba da dobije subvenciju a ko ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
talianu je napisao(la):Mirko pa zar ima neko da ne želi da dobije?
Plata se ne dobija nego zarađuje (izvlačiš iz konteksta)
Pogrešno si me shvati ,samo imam utisak da bi neki koji su zaposleni radije da niko ne dobije samo zato što oni nemaju pravo na subvenciju.
Par puta sam savetovao da se snađu za subvenciju, Kiš je čak sam rekao da je dao zemlju fiktivno u zakup pa ko im brani da i oni to urade zakon je jasan
Da je budžet 10% bilo bi za sve ovako su napravili jaz među nama.
A mi ko mi"nek komšiji crkne krava" nažalost
Ja ako uplaćujem PIO i ZDR preko poljoprivrede valjda zarađujem tu subveciju na neki način.talianu je napisao(la):Pogrešno si me shvati ,samo imam utisak da bi neki koji su zaposleni radije da niko ne dobije samo zato što oni nemaju pravo na subvenciju.
meeker je napisao(la):Kakva je razlika između proizvoda onih što dobijaju subvencije i drugih koji ne dobijaju iste. Jedni su u povlašćenom položaju i favorizovani pogotovu što se to isplaćuje po površini zemljišta a ne po jedinici proizvoda. Čitjući postove stiče se utisak da to malom broju vrlo odgovara pa se grčevito zalažu za to. To najviše govori o njima samima.
talianu je napisao(la):meeker vlast je donela uredbe sa kojima nas dele ne ja!
Ja ću svako svoje zakonsko pravo da iskoristim jer sam nezaposlen (ustvari zaposlen u poljoprivredi).
Slažem se da sve što je fiktivno dato u zakup doprinosi još većem pogoršanju stvari. Znam puno koji tako zarađuju a voleo bih da taj novac bude raspoređen onima koji jesu favorizovani od strane države ali bar pošteno registruju zemlju koju rade.Napominjao sam ranije da bi trebalo smanjiti granicu od 100 ha na 75ha ili 50 ha pa dati ljudima od tih novac do 10 ha bezuslovno.
talianu je napisao(la):meeker vlast je donela uredbe sa kojima nas dele ne ja!
Ja ću svako svoje zakonsko pravo da iskoristim jer sam nezaposlen (ustvari zaposlen u poljoprivredi).
diklofen je napisao(la):Talianu ja te podržavam i menjam moje subvencije tj. dajem onom ko nađe posao za moju ženu i mene.Ne tražim velike plate već samo prosek od zdravstva,policije,školstva.....
Pa onda nek drugi budu prevaranti ,a ja ću pošteno raditi i zaraditi sebi platu.
pa i ne bi bas bilo tako, nikakav problem nije izmeniti adresu stanovanjaKishRobert je napisao(la):Ni neznate kako bi se ocas posla sredilo stanje,kad bi uveli da sa jedne adrese sme da bude 1.reg. gazdinstvo.
Da to uvedu,za sve bi bilo subvencija.
Kod nas u trezoru ne možeš registrovati dva gazdinstva na jednoj adresi,ko je uradio pre par godina nisu ga brisali.KishRobert je napisao(la):Ni neznate kako bi se ocas posla sredilo stanje,kad bi uveli da sa jedne adrese sme da bude 1.reg. gazdinstvo.
Da to uvedu,za sve bi bilo subvencija.