ZORAN.BNS
Član
Pa dočekaćemo valjda i to
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ZRENJANINAC je napisao(la):Datum: 03.03.2011.
SAVETOVANJE O SUBVENCIJAMA U KOVINUSAVETOVANJE O SUBVENCIJAMA U KOVINU
U organizaciju opštine Kovin sutra, u petak 4. marta sa početkom u 15.00 časova u svečanoj sali Doma zdravlja u Kovinu biti održana stručna tribina pod nazivom "Uredbe Ministarstva poljoprivrede za 2011. i nove subvencije". U radu tribine učestvovaće Dušan Pajkić, direktor Generalnog inspektorata Ministarstva poljoprivrede i prof. dr Jan Boćanski, diretktor Uprave za zaštitu bilja.
Post je spojen: [time]1299244286[/time]_________________________________________________
da li zna neko o ovome?
adamov zoran je napisao(la):moze se stati na put dati svima subvencije ili nikome i kraj ovolikim dugackim raspravama koje su skoro prazna prica i donose samo svadju
slazem se i ja u potpunosti sa Zoranom ili dati svima ili nikome, prosto i jednostavno, a za ove laznjake valjda postoji inspekcija koja moze da proveri dali se obraduje zemlja ili ne........ ali izgleda da neko ne radi svoj posaoadamov zoran je napisao(la):moze se stati na put dati svima subvencije ili nikome i kraj ovolikim dugackim raspravama koje su skoro prazna prica i donose samo svadju
A dali bi ti se više sviđalo mišljenje tipa: "Meni dajte subvenciju a njemu ne zato što.... " Slobodno nastavi rečenicu kako god hoćeš, na isto se svodi!talianu je napisao(la):Jel ti ne dobijaš pa zato crno belo gledaš?
mityoo je napisao(la):A dali bi ti se više sviđalo mišljenje tipa: "Meni dajte subvenciju a njemu ne zato što.... " Slobodno nastavi rečenicu kako god hoćeš, na isto se svodi!talianu je napisao(la):Jel ti ne dobijaš pa zato crno belo gledaš?
talianu je napisao(la):Mani ironiju dosta puta sam napomenuo da treba dati svima na neki način. Ali me brinu ljudi koji nisu ostvarili pravo na subvenciju nom stop tupe kako ili svima ili nikome.Znači da niko ne treba dobiti zato što dotični ne dobijaju. Ja platu ne dobijam za razliku od mnogih koji ne dobijaju subvenciju pa nikad nisam rekao plata svima ili nikom.