Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sa ovakvim stavom se uopste ne slazem. Ispada da ustvari mi i ne znamo sta hocemo. I ja sam takodje da treba da izadjemo i da blokiramo, ali ne zbog subvencija. Imamo mi mnogo vecih problema nego sto su subvencije. Cak sta vise uveren sam da kad su uvedene subvencije, da su se nasi problemi dodatno uvecali. Jednostavno sve je poskupelo, pocevsi od sadnog i semenskog materijala, preko hemija i djubriva, a da ne govorimo najveci problem a to su otkupne cene, monopoli, kradja na vagi, vlaznosti, prljavstinama itd. Takodje treba i da demonstriramo i zbog katastrofalnih zakona i jos gore ne primenjivanje istih. Treba da strajkujemo jer se ne radi nista, a postajemo sve manje konkurentni, jer se strategija podredjuje kratkorocnom bogacenju pojedinaca i grupa. Primera koliko hoces, a najori cuveni secerko i cuvena Group-a. Zbog toga mi treba da strajkujemo i blokiramo a ne zbog njihovih smesnih subvencija. Nasi gubici su mnogo veci zbog raznih njihovih bizMismena i hostaplera, nego zbog ne primanja subvencijaPa i ako ih nebude bilo biće kad izađemo sa mašinama i blokiramo celu zemlju.
pa da sada do kraja Maja,pa ce u maju reci jun pa ce tako do izbora,stvarno nema vise opravdanja za takve izjave ,,bice,izaci ce ,, sto nedodje u neku emisiju i javno da ima ukljucenja da cuje sta narod misliDa li ste gledali Znanje imanje,i naseg ministra....
Mi se nadamo da ce ceo komplet mera za poljoprivredu izaci do kraja maja
Zna on da nesme da izadje "pred " narod..pa da sada do kraja Maja,pa ce u maju reci jun pa ce tako do izbora,stvarno nema vise opravdanja za takve izjave ,,bice,izaci ce ,, sto nedodje u neku emisiju i javno da ima ukljucenja da cuje sta narod misli