Uredbe za poljoprivredu 2011 god.

al nas zavlaci ova drzava pa ovo je bruka.

Ma mi smo krivi,cutimo ko mutavi,nijedna polj.organizacija,asocijacija,zadruga,sindikat ni stranka,ne radi nista umesto da se ode u Nemanjinoj,i da se kaze alo momci sta radite ovo,kako vas nije sramota,pa ako treba da se izadje i sa masinama na put,sto da ne,ovako svi cutimo i pitamo se kad ce biti.A onaj nas mutavi premijer i nas bradati ministar koji ne ume da nabroji 10 domacih zivotinja,izjavljuju samo kako drzava radi na tome da se cene ne povecavaju i stabilizuju,a ne smeju da odu u neku tv emisiju da im ljudi postave neka pitanja,nego pojave se na minut ispred novinare i pa pa,ko vas sisa.Bez nase reakcije nema nista,osim da strajkujemo gladju i zedju,a jos malo necemo ni morati da strajkujemo jer ce tako i da bude.

Moj predlog je da osnujemo udruzenje gradjana, i da ga nazovemo POLJOINFO. Nikakva asocijacija, obicno udruzenje gradjana. Ovde nas ima preko 6.000 registrovanih koliko sam shvatio. U toj formi mozemo da funkcionisemo u pocetku pasivno, a po potrebi i da se aktiviramo. Na kraju krajeva ovde nas ima iz svih krajeva Srbije i mislim da bi to udruzenje bilo reprezentativno. A i znamo otprilike ko je ko i ko je kakav pa nebi bilo puno prilika za mazanje ociju oko toga ko je u upravi?

Ideja je odlična i ako dođe do okupljanjia u Nemaninoj svako će povesti još par drugara i končija i mislim dabi smo se mogli okupiti u lepom broju. Ako budemo morali ništa nije teško, jer ćutanjem sigurno nećemo ništa postići !

Podrzavam. Samo da se lepo i jasno smisli sta se zeli, i da se isporuce jasni predlozi.

Produžen rok za registraciju poljoprivrednih gazdinstava do 30 aprila tako da uredbe do 15 maja neverujem da će biti,taman dok se ne završi setva pod uslovom da nebude više produžetaka

na..bali smo ga mi ove godine.Sve mi mirisi da od subvencija nece bit nista
Neki nisu bili zadpvoljni sa Draginom a videcete sta ce nam "advokat" uraditi
Pa ni pogled mu nije iskren a i poznato je da su advokati najcestitiji ljudi
On se razume u poljoprivredu (sto bi u nasem kraju rekli...ko Marica u kriv ku..c...)

na..bali smo ga mi ove godine.Sve mi mirisi da od subvencija nece bit nista
Neki nisu bili zadpvoljni sa Draginom a videcete sta ce nam "advokat" uraditi
Pa ni pogled mu nije iskren a i poznato je da su advokati najcestitiji ljudi
On se razume u poljoprivredu (sto bi u nasem kraju rekli...ko Marica u kriv ku..c...)
ti mislis da ministar odlucuje dal ce biiti subvencija?!mislis da nam je dragin dobrotvor dao subvencije a da ce nam advokat oduzeti?!pa i oni imaju iznad sebe ko im diriguje i kog moraju slusati!drzavni vrh kupuje sebi bodove kod 2 500 000 beogradjana kojima je skupo mleko i hleb u prodavnici i krompir i luk na pijaci!to ti je skoro pola biraca a kad su oni namireni i vlast je mirna!

Mladene87 to si u pravu da nedaje subvencije ministar, ali ministar treba da zastupa poljoprivrednike u vladi, a stari ministar je u velikoj meri i zastupao zato je i smenjen a postavljen novi , pod čijom komandom je izašla dosad jedina uredba zabrrana izvoza pšenice!

to je slika i prilika danasnje srpske vlade!umesto da budu na strani naroda koji ih je tu postavio i da se trude da bude bolje oni vode ovaj narod u propast dok se bogate oni i mali krug ljudi oko njih!sramota!!!

Danas je u dodatku novina Blic koji se zove Vojvodina pisalo da će svi članovi gazdinstva morati biti PIO osigurani ukoliko hoće subvencije.Znači ipak se nešto menja.Nisam čitao takst nego mi je ćale preneo.

Kako da budu na strani naroda kad im je cilj samo Evropa. Nije mi jasno sta toliko jure za tom Evropom, pa tamo plata minimum 1000 evra, a o planu i programu poljoprivrede da ne pricam. Dokle vise te glupe price o Evropi? Zar je moguce da neko jos slusa te bajke? I svi ti krediti koje nam daje EU, pa vraticemo mi sve to jednog dana troduplo vise. Ko jos daje pare na lepe oci?!?

Postovani,
uredbe za ovu godinu tek ocekujemo, pa nam se obratite ponovo u narednih 15-20 dana. Sve novosti ce biti objavljene i na sajtu Ministarstva, www.minpolj.gov.rs.
Srdacan pozdrav,
Info centar

Ovo je informacija koju sam jutros dobio iz info centra ministarstva poljoprivrede... tako da ne znam sta da kazem, morace da se snalazi ko kako zna i ume...

Nazad
Vrh