Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sto bi tako nesto meni leglo da usitni detelinu , da daje onda sameljem za dalju upotrebu u koncentratimadukej je napisao(la):@ robins
Ako nađeš kakve skice ili slike ili ti sam smisliš tu seckalicu za slamu koja prima celu balu, da li bi to mogao da postaviš na forum. Meni bi to bilo interesantno zbog usitnjavanja sojine slame radi pravljenja peleta za grejanje.
robins je napisao(la):Seckalica za slamu koju jurim se i koristi za seckanje slame pre peletiranja. Slama se secka na komadice duzine do 20mm a meni bi koristila za seckanje slame pri formiranju prostirke u farmi. Kada se ne isecka prostirka se brzo ulepi i koke ne mogu da je mesaju. Nasao sam jednog coveka iz Cacaka koji ih je pravio ali vise ne radi, cak mi je nudio i crteze ali ko na vraga upisem mu telefon na nekom papiru koji mi zena pri sredjivanju sobe baci u smece .
Sad preko zime imamo manje posla pa cu smisliti vec nesto a ako neko ima nesto slicno to vec olaksava situaciju.poz svima mislim da je sip ranije proizvodio neke seckalice za usitnjavanje sena za ishranu goveda ili slicno masina je imala jedan bubanj cetrdesetak santmetra duzine koji se vrti a na njemu 4 noza koji su pod uglom mislim da ce te me razumeti ako ne pokusacu nekako da vam nacrtam.umalo da zaboravim motor je bio 2,2kw 2800,o/min
Ma, ima ta masina bas za kukuruzovinu ali na traktorski pogon, kosta 200-250e mislim da Blace proizvodikinez je napisao(la):brako nije to ovo se rucno ubacivalo kod nas se to najvise koristlo za kukuruzovinu i siguran sam da je motor 2,2 sever ja ga skinuo sa masine masina bila narandzaste boje za proizvodjaca bas i nisam siguran samo sam hteo da dam predlog kako da se napravi
Proizvođač je lifam, pozajmio je od komšije, sitnio kukuruzovinu, ako nekog intresuje mogu da slikam i da postavim slike.kinez je napisao(la):brako nije to ovo se rucno ubacivalo kod nas se to najvise koristlo za kukuruzovinu i siguran sam da je motor 2,2 sever ja ga skinuo sa masine masina bila narandzaste boje za proizvodjaca bas i nisam siguran samo sam hteo da dam predlog kako da se napravi