Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pravio sam ja sa 17god prvi... 7mx2m i dubine 1.1m... drzao 14m3 vode...Da li je nekad neko slučajno pravio bazen za kupanje, manji recimo 5x2 dubina 1,5, od betona, naravno najjeftinija varijanta?
Da li neko zna nešto o tome?
Programator za ovu masinu je oko 40-45e(rekao bi gorenje wa 583). moj komsija je doktorirao ove cerupaljke za pilice. Pravi nekakve reduktore za usporenje preko 2 kajisa i jos nesto modifikuje unutra kao bi smanjio lomljenje krilaca i jos vazda nekih gluposti....Crko mi programator na ves masini i bilomi krivo da dam ciganima,jer smo kupili novu i napravim od nje cerupaljku za pilad.
Kad sam poceo da pravim smejalimi se svi
Motor je slabiji posto je od ves masine,pa cerupam po 1 najvise2,spojio sam na spore brzine,prvo sam na centrifugu,al cepa kozu,a ovako je taman
Kostalo me je 2000din,vrsi posla i sto je najvaznije dokazo sam komsiluku da su dzaba smejali kad sam pocinjo
Jesi siguran da je od rosfraja?sto je bubanj od rosfraja