kinez
Član
taj uredjaj ima snagu od 1.5w to ti je od prilike 110ma x10h =1,1 za ceo dan to potrosi sijalica od migavca za oko 30min,slabo je to treba mnogo jaci paneli da ima bar 7-8A na sat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ma nekako volim da vidim vetrenjacu kako se vrti..pa napravis prenos da ti okrece prasence ili jagu na raznju..cisto zbog uzivanjahttp://www.gme.sk/sk/solarni-dobijec-946-p522-030/
Za salaš je dovoljan ovakav solarni punjač akumulatora, za male novce i napni preko dana akumulator a nemora biti ni sunčan dan
nije fora u agregatu,pitah da li neko ima ideju da napravim vetrenjacu,to je prava stvar..Sad jos da neko od vas izmisli toplu vodu i sve smo resili .Koristio sam s'am akumulator da bi mu izlio ostecen +stubic na ovakav nacin stim sto sam za elektrodu koristio komad ugljenika (jezgro prigusnice u starim radio aparatima) i taj spoj traje nekih 10 sek maksimalno,sve preko toga je isuvise rizicno.Sto se tice ove druge naprave i proizvodnje struje,kupite pretvarac napona koji napravi dovoljno struje za dopunu akumulatora i 500-800w snage pored toga ili nabavite agregat
imaš u temi sistemi za navodnjavanje moje slike ja sam to radioda li je neko prepravljao Tomosovu motornu pumpu da radi na struju? (znači skinuo benzinsku pumpu i nakarabudžio trofazni elektromotor)ako jeste molio bi neke slike i savete
bravo zombi bitno da to funkcionife i naravno nista bez delova sa otpada, i meni je to omiljena destinacija.