Sale
Član
Probaj Garlonom on je uglavnom za drvenaste biljke . A sto se bagrema tice uzmi Casaron G umuti sa vodom kao kasa da bude , preseci te grane i namazi na mesto cetkom gde si presekao . To koriste u sumarija za krcenje panjeva .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vocar je napisao(la):A šta tačno radi taj Casaron G? Na koji način djeluje i kakvi su rezultati za drvenaste biljke?
ns10 je napisao(la):Cao svima. Vidim da se razumete u herbicide,pa da li neko zna koji preparat moze da unisti divlju kupinu,koja ima jako dubok koren i nemoguce je unistiti je mehanicki? A zanima me i da li taj "GARLON" moze da unisti bagrem koji stalno posle sece ponovo raste? Trazio sam po netu ali niko ne zna kako zauvek unistiti kupinu,a bagrem i da ne pominjem...
Sale je napisao(la):@ meeker
Da se ne raspravljamo , mislis da ja nisam probao Totalom zbunje ili bagrem ?
I to u velikoj dozi i nista , oprlji ga i posle nekog vremena se vrati .Drvenaste biljke Total ne moze da ubije .
Imam jedni stranu vocnjaka 300 metara zbunja ,dodjes kod mene klopa, pice i ti mi resis problem sa Totalom . Jel moze ?
Vocar je napisao(la):Ja travu ispod redova pršćem Herbi prskalicom. Veoma dobra stvar. Koštala je ali se isplati. Na baterije mali motor na kraju štapa raspršuje tekućinu koja pod gravitacijom kroz crijevo i diznu kaplje kap po kap na rotor tog motora, u vidu maglice na mikro kapljice...do te mjere da se i ne vidi kad se pršće. Preporučujem svakome. Nema potrebe za naduvavanjem pritiska a veoma je malo potrebno sredstava za prskanje. Ja 1ha popršćem sa 3 rezervoara tekućine. Rezervoar je od 5 litara. Evo i slika
Probaj Garlonom on je uglavnom za drvenaste biljke . A sto se bagrema tice uzmi Casaron G umuti sa vodom kao kasa da bude , preseci te grane i namazi na mesto cetkom gde si presekao . To koriste u sumarija za krcenje panjeva .
Da li ste već tretirali korove u voćnjaku nekim totalnim herbicidom ?
Nemoj dve. Tesko je pratiti na dve strane a ide dovoljno brzo i sa jednom da stvarno nije nikakav problem proci jednim redom sa dve strane. Druga brza i cepaj.Dve dizne na nosaču sa prednje strane traktora