Sloba 31
Tako sam i mislio da je logičnije, ali s obzirom da nisam nikad ranije imao potrebu za ovim preparatom, nije sramota da pitam pitam.
Što se tiče žila, mislim da više neće praviti "veliki" problem, jer ovih dana ide čupanje panjeva pa oranje i freziranje. Trebao sam odmah to da uradim kad sam ih posekao, međutim sečene su 30.04, a kad sam sledeći vikend došao trava već beše do kolena. Inače u pitanju je jedan deo lepog ravnog terena koji je nekada davno bio jagodnjak i njega ću uzorati, međutim skroz okolo je obala (sklad, strana), tako da ću u tom delu morati da kopam ručno i da izbacujem ostatke žila, nema mi druge. Dobra okolnost je da nije bila Požegača (Madžarka) već C. ranka (iz doba Jure
) zdrava, samo stara i beskorisna. Postaviću par slika iz dana kada su sečene, kako bih malo "približio" situaciju terena.
Hvala na brzom odgovoru i savetu ...
Oktopod
Da, tako ću nekako i raditi, ponegde namerno a ponegde i moram jer prethodne nisu imale dobar raspored.
Hvala ...
...
...
----------
PS : Kad sve završim i posadim postavljam slike, ono u fazonu "before-after" ...