Vocar
Član
Najbolje je kombinacija freza u proljeće i total po potrebi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima li ko da kaze nesto o ovome?Ja imam velikih problema zbog prskanja herbicidima. Naime kako ne zivim na imanju koje obradjujem,deo imanja koji nije zgodan za kosenje isprskam,pogotovu uz ogradu...E sada se pojavio pcelar koji tvrdi da su mu zbog toga crkle pcele,...Ima li ko takva iskustva?
glifosati se deaktiviraju kad dospeju u zemljiste, cak, kazu, u tom procesu deaktiviranja nastaju neka jedinjenja korisna za biljke, u minornim kolicinama i prakticno beznacajna ali, tako tvrde, nastaju.
Ko kaže/tvrdi?
.herbicidi se mogu razgraditi u zemqištu enzimima mikrobnih populacija koristeãi ova hemijska jediwewa i dobijene metabolite kao izvore biogenih elemenata. Uoåava se da pojedine grupe mikroorganizama (primarna populacija)
razgraðuju herbicide veã posle nekoliko dana nakon dospevawa u zemqište.............................
Zastupqenost Actinomycetes i u manjoj meri gljiva je povecana, što ukazuje da ove grupe mikroorganizama koriste herbicide kao izvore
biogenih elemenata
Takve prepoznam na puskomet i zaobilazim ih u vrlo sirokom luku.Zanimalo me da u pitanju nisu "nezavisni" stručni kadrovi, sasvim slučajno zalutali na platne spiskove proizvođača
Ljudi sta da radim sa travom sto je vise kosim vise raste ovo je mojim lesnicima prva godina i trava me ubija, da li da nastavim da je kosim ili neko ima bolje resenje, POMAGAJTE
pokusao sam to ali ja imam nesto vise od 1 ha pod lesnicima, trebala bi mi citava vecnost da sve ospricam