Lala iz Banata
Član
Bog te materin al sam se zeznuo - 20 metara je sirok hangar, 15 metara je stala. Na onu tvoju racunicu fale jos i jasle, zidovi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
napisao sam već oko sat i pol kad radim sam znači sve bude gotovo i namirivanje i mužnja 16 na mužnji 2 zasušene 8junica preko godine dana i 9 do godine dana i da neverovatno manje posla je bez slame slamu koristim samo za hranu čisto ono što kažu da malo očiste stomak. krave ne idu na ispust zbog nedostatka prostora ali mislim da će se i to za neko kraće vrijeme promeniti (komšinica oće da proda kuću do mene)Pankin,jel ti baš nikako ne koristiš slamu,jako mi se sviđa što je objekat jako praktičan i jeftin kao investicija.
Podeli sa nama koliko te je koštalo tprilike ,samo razdvoji štala-jama-. Jel leti idu na pašu ili su samo puštene u šetnju?
Jako mi se sviđa ovo bez slame,jes da je imam na pretek ali sama manipulacija sa njom je jako zamorna i pravi dosta veliki trošak(baliranje,donošenje ,kamarenje ,svakodnevi unos-iznos,puno stajnajka...itd).
Koliko vremena ti je dnevno potrebno za opsluživanje tih 16 muzara. Voleo bi da se i drugi članovi izjasne o vremenu opsluživanja po grlu.