Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kondenzuje itekako, ali šta je tu je, uzeće se to u obzir kada se pravi druga štala..Žarkov mali, da li ti kondenzuje ovaj lim ? Mogao bi ovakav objekat da bude i za ovce. Lepo izgleda, praktično !
Komotno 11 komada...Zarkov mali koliko ti stane krava u tu stalu
Pojilice prosle test..........tri dana konstantnih -10 u stali i nisu zamrzleUnutrasnja cev od kanalizacije fi75 a spoljna je sestobarna okiten fi250,sve su spojene i zato sto velika kolicina vode stalno radi gore dole nesmrzava,iako smrzne obicno je to u posudi sto se sa dve litre vrele vode odmrzne............
nije sasvim je dovoljan mozda ti se samo cini na slici leziste 1.80cm kanal 50cm i hodnik 1.20cm te sam imao prehodne sa ventilima i klapnama ti ventili su me stalno mucili a imao sam i one betonske za bikove sa vodokotlicom i plovkom i ono nije nista upada hrana u njih i zagusuji stalno prljava voda ove su sada najnovije i super su ovaj ventil sto vidis u poijilici bele boje je na DODIR i na koju god ga stranu dodirnes voda ide i tako je unutra stavljena dobra gumica i prohromska opruga da nemam reci takve ventile na tu foru imam vec 6 godina kod svinja jos ni jedna nije stala pa i meni je sa jedne strane supa vidi se na slici tamo lagerujem hranu za vise dana SVETLOST MNOGO ZNACIMozda mala primjedba na prostor iza krava da nije osta preuzak? Kakve su ovo pojilice mislim kakav je sistem kod mene su one s ventilima ja moram izbijat prozor na stali da dobijem vise svjetlosti jer sam s prednja strane dogradio nastresnicu za traktor i izgubio 40% svjetlosti
pa vis kako ide cena mleka moz cu i da prodam . i tovi bikove sas tvoju ranau pa kad stignu.