RatkoPa
Član
Unutrasnja cev od kanalizacije fi75 a spoljna je sestobarna okiten fi250,sve su spojene i zato sto velika kolicina vode stalno radi gore dole nesmrzava,iako smrzne obicno je to u posudi sto se sa dve litre vrele vode odmrzne............
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jeste ima kod Bate u skorenovcu taj sistem i sve sam kopirao od njega,stavicu plovak od termo poilice jer ima veci protok ovako bi moralo dva od vodokotlica jer je mali protokRatko taj sistem pojilica ima u Skorenovac, dali na pocetku sistema ulaz vode regulise plovak od vodokotlica ili si resio drugacije
Cevi su ubetonirane i nema sanse da se slome,ima slike na prethodnoj strani.Nije mnogo jeftiniji jer moras prvo njega da postavis pa tek onda da betoniras,izadje oko 2500 rsd po kravi a da ima prednosti ima..........Dali ces te crne izlazne cevi okolo izbetonirati da ih nebi pomerale krave? Takav sistem je jeftiniji od klasicnih pojilica i ima velike prednosti pogotovo zimi.
...........
Za ventil si upravu jer nije jos izmalterisan bazen,druga strana ce vrlo brzo da se popuni dve krave su mi ostale u staroj stali i trebaju da se otele u narednih 7-8 dana i imam jos tri junice stelne i tri za osemenjavanje.A za zalivanje nisi daleko pa naidjiSamo napred, da popunis i drugu stranu, voda je privremeno resena taj ventil bi trebao da dodje na ono ozidano mesto sa zadnje predhodne slike ili gresim. To treba zaliti hladnim pivom![]()
......
...@RATKOPA prijatelju dragi....koje ti je rastojanje od fosne (vrh zida jasli) do ove cevi za vez???...