Od pre mesec dana sam vlasnik jednog UTB-a 445(nije duplak),i posle FERGE 533 ovo je azdaja ali kao i sve polovno kada se kupuje nastaju problemi,kada sam ga opteretio uzbrdo(kolima vukao neki kamen) u prvoj brzoj tako je nesto u menjacu zakrcalo i prestao je da vuce ja sam odmah stao(srecom ima dobre kocnice)pokusao ponovo,posle par metara opet isto i ja izasao u trecu sporu bez problema.Probao sam ga posle toga u sve brzine i nema problema,cak sam i nizbrdo sa 4m drva u prvoj brzoj spustao kola i namerno stiskao kvacilo da dobije ubrzanje i kada pustim on kopa u mestu i vrati se na normalnu brzinu bez ikakvih problema.Mene samo interesuje da li on to izbaca iz brzine,jer kod FERGE kada izbaca palica menjaca takodje se pomeri a kod ovog zaboravih da napomenem ostaje u brzini.Da kazem i ovo, mislim da palica menjaca malo DUBLJE upada u ovu problematicnu brzinu nego u sve ostale.Hvala unapred,ja se nadam da ce mi neko ko je mozda imao isti problem, ili ko zna odgovoriti, da bih znao sta me ceka u otklanjanju uvog problema.