Univerzal

Jel ima neko semu za anlaser od univerzala 445? Nosen je kod majstora i nisam siguran koje zice idu na koji sraf. :D

Drugaru nude Univerzala 65 u zameni za neki kamion.Molim za kratak opis tog traktora,konkretno osvrt na mane i razliku u odnosu na 45.

Ja mislim da je sve uredu sa hidraulikom,problem sto ti seca gore dole je u tome sto ti je hidraulik ostao nastelovan za oranje.To ti je takozvana plivajuca hidraulika,a imas iza traktora,tamo gde se kaci topling jedan mali kao tegic,to samo ubaci u taj zazor i traktor ti nece vise seckati sa hidraulikom...

to je moje misljenje denisbusur

probaj ovo ispod sica na poklopcu hidaulika sa desne strane ima mala polugica kao pola leptir matice oko 3 cm dužine a možete zateći samo maticu bez te leptir poluge to je poluga za kontrolu brzine dizanja i spuštanja pokušaj ako je u donjem položaju prebacije na gore ako je leptir tu izvuci osigurač i prebaciga za 3 do 4 položaja dole vrati leptir nazad i povuci polugu na gore treba da prestane posakivanje to je jedan od mogući problema može još da bude prljav filter ,loša pumpa, kavitacija ulja što možete prepznati po dosta vazduha odnosno sitni mehurića u ulju testiraj pumpu i cilindar pa ćeš znati mnogo više

Pozdrav dali je neko spartao ili prskao kukuruze sa utb 445dt stari tip duplak,dali mozda smeta prednji diferencijal pa lomi stabljike?

A da li si probao da upališ grejač pre startovanja anlasera?I koliki ti je akumulator trenutno na traktoru?

Vadi dizne napolje i kod bošiste dizne treba da rade na 210 bara dalje ako je pumpa davno rdjena i popravljana pitanje je dali to pumpa može postići nagurati pritisak kod starijih pumpi ja dizne podešavam na 190 malo oštrije radi zbog ranijeg paljenja pri pritisku dizne 190 ali nije problem proveri dali se grejač u pali i dali gori plamen u usisnoj cevi ako su dizne uredu ima da pali ko mina

Proveri grejač po videu čini mise da ti je akumulator dobar dobro ga nosi ,probaj ovo izvadi dizne i okači ih na pumpu vani da se uveriš kako bacaju usput ako možeš izmeri kopresijutu se nešto vrti reci mi kako radi kad upali kako pali na vuču

Upali na guranje,ali dobro treba da zaletim da bi prebacio.Ali zanimljivo cim upali,ugasim ga posle 2,3 min pali ko mina na kljuc.

Reko bi da je pumpa po tom što kažeš treba joj malo veće ubrzanje da postigne pritisak probaj ono sa diznama kad si pumpu zadnji put kontroliso

Nazad
Vrh