Univerzal

www.dodaj.rs
Evo,ja danas pri kraju sklapanja. Upamtiću ovaj dan zbog ovog snega koji nije ni za q...c !

dscn3999.jpg

juce drugar prodao univerzala 683 star 2god.uzeo 539 i 5000e,meni to deluje da je se malo zajebo,ili nije?

Znaš Belit kako to ide, traktor prema potrebama, možda je smatrao da mu je prevelik, ali svejedno i ja mislim da je pogrešio. Iako su "ferdže" najzastupljenije, ipak su one obične "bicikle" za UTB.
Kolega Lisnik, hvala na komplimentu. Danas popodne sam ga "upalio" na ključ, i mnogo lepo i složeno radi na leru. Zadovoljan sam češkim diznama koje sam prvi put ugradio posle nekih italijanskih koje su me služile oko 1000 sati. I "ljut" je na gasu kao osica !

Poslednja izmena:
Inace ja najvise volim vidjeti stariju masinu da prede ko mačka.P:S vjerujem najvise u nekadasnju robu.

juce drugar prodao univerzala 683 star 2god.uzeo 539 i 5000e,meni to deluje da je se malo zajebo,ili nije?
Pa mogu ti rec da i nije ako je 539 dobar jer 539 vrijedi oko 4500e-5000e i dobio je jos 5000 nije promasio bas toliko!!!! Prije nekoliko dana covjek prodao UTB star 2,5 god za 8200EUR i kupio Goldonija posto se bavi vocarstvom!!!!!! Bas danas u mome kraju sjetva pa se svi uzvrteli sa traktorim pa vidjo 683 sa 4 redno, sijacicom bez koseva za vjestak!!!

Ima kod mene u komsiluku....stoji jedno 7godina ako ne i vise da nije upaljen,znaci motor zapek'o najverovatnije gume trule,nije bio u tip top stanju dok je radio ali je sve mogao da radi,kao klinac se secam da je kod motora imao flasu za...najverovatnije da je duvao na iber lauf,elektro instalacija normalno razje.... koliko takav moze da kosta ??
Nema kabinu...

Jesi li saznao cenu Univerzala?

Ima jedan UTB u susednom selu, ali mu ne znam stanje ni cenu. A ja jutros video par kapi ulja na betonu,ono čega sam se i plašio. Verovatno je popustio semering do zamajca, od one silne mešavine vode i ulja kada mi se bukvalno raspao dihtung glave motora posle samo pola sata rada u mestu. Ko sada ponovo da ga rastura, a sklopljen je pre desetak dana. Dođe mi da idem u p.... materinu !

Pozdrav!Znali ko gde ima da se kupi glava kompletna za 445?I koliko je to para?

Verovatno je ta kao nova veoma kvalitetna.Za 450 eura može drugi motor da se kupi.Ne znam da li mu pasuje od Štore-a?

Na prvi pogled bi se reklo da odgovara, jer i Štore nosi oznaku motora Fiat D115. Makar ovih nekoliko komada kod mene u selu. Indijska varijanta ne bi bila loša , ali ih još ne prave, koliko ja znam.

Nazad
Vrh