milovan64
Član
Ništa onda, radim kako su iskusnije kolege i rekle. I nećemo da pre...jbvmo inženjere Fiat-a
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Klikni http://www.pik.ba/poljoprivreda/224/226.kakav se moze nac univerzal za 6000 Eura da je 80 i neko godisteeee
jbs snjeg.Motor je odradjen naizgled odlicno.Evo,ja danas pri kraju sklapanja. Upamtiću ovaj dan zbog ovog snega koji nije ni za q...c !![]()
![]()
Pa mogu ti rec da i nije ako je 539 dobar jer 539 vrijedi oko 4500e-5000e i dobio je jos 5000 nije promasio bas toliko!!!! Prije nekoliko dana covjek prodao UTB star 2,5 god za 8200EUR i kupio Goldonija posto se bavi vocarstvom!!!!!! Bas danas u mome kraju sjetva pa se svi uzvrteli sa traktorim pa vidjo 683 sa 4 redno, sijacicom bez koseva za vjestak!!!juce drugar prodao univerzala 683 star 2god.uzeo 539 i 5000e,meni to deluje da je se malo zajebo,ili nije?
U pravu ste za sliku, ali to je bilo samo one večeri kad sam uslikao sklopljen motor. Juče sam postavio suprotno kako inače i treba, i danas kad radi, vuče vazduh prema motoru. Svaka čast za "oštro oko" !Tačno, naopako ga je stavio.
Ima kod mene u komsiluku....stoji jedno 7godina ako ne i vise da nije upaljen,znaci motor zapek'o najverovatnije gume trule,nije bio u tip top stanju dok je radio ali je sve mogao da radi,kao klinac se secam da je kod motora imao flasu za...najverovatnije da je duvao na iber lauf,elektro instalacija normalno razje.... koliko takav moze da kosta ??
Nema kabinu...