Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A jesi li ispustio vazduh iz sistema hidraulike?raxx73 je napisao(la):Ima baš kao uložak ali u fazonu motanog kanapa i to je sve. A probao sam i bes njega.
Ima tri osovinice,na dve osovinice ide po jedna kuglica odozdo a na trecoj jedna odozdo jedna sa strne.Ribac-85 je napisao(la):Zdravo svima.Zna li neko, koliko ide kuglica ispod osovinice sto nosi viljusku na menjacu Univerzala 445?
levak je napisao(la):je li stvarno onolika budala kao na snimcima ili se foliraBATONI je napisao(la):ovo st sam gledao je 681 a posto sam bio informisan da je to traktor preko 100ks isao sam da ga vidim i zamislite gdje kod Zmaja od Sipova
bio samnom brat iz Beograda ismijali se budali j...s traktor
![]()
velja imt 540 je napisao(la):ribac kakvu svrhu ti ima prednji pogon sa tim gumama ali inace vrlo lep traktor
goran 85 je napisao(la):Ima tri osovinice,na dve osovinice ide po jedna kuglica odozdo a na trecoj jedna odozdo jedna sa strne.Ribac-85 je napisao(la):Zdravo svima.Zna li neko, koliko ide kuglica ispod osovinice sto nosi viljusku na menjacu Univerzala 445?
Ok. Hvala ti. Imao je samo tri, a i propali mu sinhroni, i oni limovi. Narucio sam nove u Vrscu.
Kada su mu njegove original gume propale, nisam nasao druge. Vuce on i sa ovima kada treba.velja imt 540 je napisao(la):ribac kakvu svrhu ti ima prednji pogon sa tim gumama ali inace vrlo lep traktor