ULTRA hibridi kukuruza

@coci064 Ne znam.Čovek pretpostavlja da su oni na doradi zeznuli stvar.Uvek bude starog i lošeg semena čije se s.j raspodele po paletama pa se to izmeša i stopi u masu.Ovde je verovatno tih 10 s.j koje staju u 2 reda na paleti poređano zajedno tj.nije raspoređeno tih 10 s.j na 10 paleta već samo na jednu i kako je uzimao redom tako je meni uvalio te loše, nemamo drugog objašnjenja.
@Sapatnik Kod mene nije niklo ni jedno zrno, baš sve setvene su bile mrtve.

Lextour ove godine izgleda svud tropa.
Katastrofalna energija ,nejednako ili nikakvo nicanje ,i samo njega grickaju neki akrapi.
Brat presejao 2ha nije niklo ni 30% ,izlazio zaštitar na teren i nađu seme krenula klica 1cm i istrulilo.
Priznali reklamaciju i dali drugo seme.
Kod mene nilklo 75-80% ali tu ima svega od 3 pa do 8 pera.
Odmah do njega na istoj njivi ZP505 kao da je 20 dana ranije posejan.

@coci064 Ne znam.Čovek pretpostavlja da su oni na doradi zeznuli stvar.Uvek bude starog i lošeg semena čije se s.j raspodele po paletama pa se to izmeša i stopi u masu.Ovde je verovatno tih 10 s.j koje staju u 2 reda na paleti poređano zajedno tj.nije raspoređeno tih 10 s.j na 10 paleta već samo na jednu i kako je uzimao redom tako je meni uvalio te loše, nemamo drugog objašnjenja.
@Sapatnik Kod mene nije niklo ni jedno zrno, baš sve setvene su bile mrtve.
Da li si trazio deklaraciju od tog skroz mrtvog semena? I ako je staro seme moralo je biti predeklarisano, a to znači da je neka laboratorija stavila potpis i pečat na sve lažne informacije na toj deklaraciji... Joj kad bi smo se mi opametili da sav repromaterijal laboratorijski proveravamo verujem da bi tu bilo i te kako ozbiljnog materijala za tužilaštvo... Seme,djubriva a tek hemija je priča za sebe.

Nazad
Vrh