Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kod nas se isto radi nista se nedira ka kombajnu i ja takodje vrsim sa JD-om a komsa sa zmajem samo podignes vitlo do kraja i vozis jer je uljana repica ustanju od najmanjeg udarca vitla da pukne i prospe zrno to je mana ona ima samo 2 3 dana roka da je vrsis inace popuca pa je seme po zemlji ili je zelena zajeb... je ona ...KishRobert je napisao(la):kod nas su radili sa obicnim hederom,znaci bez te adaptacije.
koliko su imali gubitaka nemam pojma.
Moze kako da ne javi se na PPsiks je napisao(la):Gde mogu ja da nabavim seme uljane repice treba mi 1 kg za seledecu godinu. Ja bih to posadio i kosio posle cvetanja .Dali moze da se nabavi bez ugovaranja?
prolazim svaki dan pored jedne parcele i gledam kako nestaje , uzrok povrsinske vode. Minimalni sklop je 25 biljaka po M2 ispod toga treba razmisljati o preoravanjumityoo je napisao(la):Ja se bojim i da odem da pogledam....