dragan.kovacev
Član
Ni B od bubica
Moze se vec uci, skromne padavine teren ocedan.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tako je. Zato mi ni ne razmišljamo o soji.Vase zemljiste je dosta pogodnije za repicu, vise pekovito nego glinovito.
Moze se bez Nurella, all mora jedna prskalica samo da bude rezervisana za nju. Sejali smo i mi repicu, ali samo prve 2-3 godine je bila dobra. Posle sve losije i loseije.
Ja sam3godine repicuTako je. Zato mi ni ne razmišljamo o soji.
Može se i bez dežurne prskalice. Dva tri prskanja insekticidom i to je to. Ovde se repica seje preko 20godina. Neki su šibali u 4 godine 3X repicu.
Kako, tj s' cim?Za zemljište ne mogu da kažem, ti znaš kakvo je kod tebe. Klima nam je takva kakva je. Uglavnom loša ali i pored takvih uslova kod nas repica izgura sasvim pristojan rod. Mislim da mogu napisati da je u našem kraju numero uno.
Što se tiče Nurella... može se bez njega.
haPo hektaru ili jutru?
A ovde piše i vantex da mere!Rešava ali i kraće drži...Repičin sjajnik (Meligethes aenaus)
Preparati i saveti iz oblasti poljoprivrede, zastite bilja, navodnjavanja, enologije itd. Sve što vam je poterbno - AgroTopVSG - Poljoprivredna apotekawww.agrotopvsg.rs
Pre bih napisao da nemaju zamensko a tako dobro (relativno jeftino) rešenje kao Nurell.Mora nesto da piše. Ne mogu da napišu da nemaju rešenje. Onda je više ne bi niko sejao. A ja kažem da za pipu osim nurela nemaju adekvatno rešenje.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk