Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko ih ima?Dal vredi prskati danas repicu, prepuna je sjajnika?
Jel tvoja repica na putu iz Janosika prema Ilandzi sa desne strane ima oko 1.5-2kj?Od 8 sam napolju ,nema žurbe po trenutnim parametrima.Prskane pred kišu top čiste bez buba,neprskane po koji sjajnik na 15-20 cvasti.S tim da te neprskane su kasnije setve i manje su dosta.
Dobra jeeNije moja,znam vlasnika,ta je rana setva na 50.
Kako ti se čini? Umberto.
Cekam, jer hocu da izbegavam jedan tretman dodatniMi rešili bubice.Ćemo da vidimo dali će biti potrebno ponoviti za 7,8 dana
Jaaakoo ih puno ima,nisam hteo čekati.Cekam, jer hocu da izbegavam jedan tretman dodatni
Batalio sam negde 5 komada na biljci pa onda nema ni na jednoj, dok ne ugreje Sunce bar jedan dan ja ne prskam, po zaštitarima ja treba da spavam na njivi.Koliko ih ima?
Kod mene 8kom ima i ne prskamBatalio sam negde 5 komada na biljci pa onda nema ni na jednoj, dok ne ugreje Sunce bar jedan dan ja ne prskam, po zaštitarima ja treba da spavam na njivi.