Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kad mi vozac iz firme doterao seme pitao me kako da ide do tvog mesta i video sam da je isto seme i ista kolicina bila i za tebe i za meneImam! Azurite, sto?
Gorane, upravo te parcele sto si video do puta te top sto su izgledale skoro sve te parcele krupne su od Kosmina Mateja 4000-5000ha samo repicu seje.I sad sam video da je sejao sve sa sirokorednomDa, znam Jana dolazi sa vremena na vreme kod mene pa se ispričamo oko repice,ima se šta naučiti od njega.
Moje mišljenje da ogledi u Srbiji prekratko traju da bi se izvukao neki zaključak tj intezivno se radi da kažem poslednju deceniju .Trebali bi kopirati malo zemlje u okruženju koje duže rade repicu inzezivno,meni njabliže je ovaj deo RO do TM,to je tehnički 50 km od mene.
VaderstandJa ne znam čije su al prošle g nisu bile širokorednom.Ja sam video da li horš ili kverneland neke one vučene.
Kad rade sa gruberom tu 20-25cmDa ,nema pluga nigde.
A šta kaže kad ide grubeom na koju dubinu rade?Jel samo ljušte strnjište ili idi dublje?