DekalbKoje sorte seju,ako ne treba posebna pozivnica,javi kad se ide išao bi i ja.
Lg
Kws
Rapool
Ragt
Sy slabo seju
Rwa
Ali prve tri opcije dominiraju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
DekalbKoje sorte seju,ako ne treba posebna pozivnica,javi kad se ide išao bi i ja.
Ima jedna kod Arada kod Dana Hertega i isto kod Arada ima kod neke moje rodbine kod Cordosa.Maxo,imaju neke dane polja na tim repicama? Okači link ako postoji tako nešto tamo. Kako se zove firma,ima li ih negde na netu,facebo0k?
Posle svakog ulaska u parceli pod repicom treba kise barem 10lit i to je to..Prosto nista specijalno.Aj podeli pemu orskanja tu na forumu
Ma pusti cenu, nece biti roda susa odnela veci deo prinosa.Kod mene bubasvabe na vrhovima ima ih milioni.Kakve cu cijene jel to bolje nego lane?Jel se zna sta?!
Do 30% manje vise od toga ne verujem.Slikano pre 5 dana i svakim danom su sve zrelije. Prinos ce biti mnogo slabiji od proslogodisnjeg, mozda 50-60%