Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije baš tako
Jel se ovako susi?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Onda samo molitva pomaze, ili neka kisica od 20 tak litara resava sve!!Nov sam sa repicom, tek mi je druga godina pa nemam iskustva.
Padavine su dobili vise od nas to je sigurno, sve padavine koje su nas promasile kod njih su se ispadale.Da,baš te,juče su bili one samohodne prskalice u njima.Al da izgledaju ,boli glava.Tačno dve nedelje kako sam bio i komentarisao ženi kako su iste ko moje,kad juče nisu više iste ko moje puno su bolje.
Zateko sam ih ,kad su sejali i posle kad su valjali,prtio sam ih cele zime.Jedino nisam upratio padavine da li su se poklopile.
Nikako nekoh da sretnem na njivi da ga pitam,baš me interesuju koje sorte.
Padavine nisam upratio,al sam isto orimetio da plug ne radi tamo.Padavine su dobili vise od nas to je sigurno, sve padavine koje su nas promasile kod njih su se ispadale.
Zemlja u dobroj kondiciji i u zadnjih 7-10god ja tamo nisam video da je radio plug.