zarkovmali
Član
Pukotine i u repici i u pšenici su počele da se otvaraju,ako ne bude kiše žetva kreće za 3 nedelje lagano ako krene vruć fen u 30+ stepeni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Radjen tretman u cvetanju, Amistar extra.Da li si radio tretman protiv sclerocinije, čime i kada?
Ako ima 80 % tako stablo gde se vidi da je surlas polegao jaja, mislim da tesko da ce moci onda da prebaci preko 3t do nekih 3.5t ali to jako teskoOcekujem najmanje 3 tone po he.
ozbiljan pad cene je u evropi....najvisa cena bila 1065e tona negde krajem aprila-trenutno je 796e tonaCena repice ide dole, sad se moze dobiti 98din sa porezom
Kod mene isto sila crva, uljana je premocna, radio sam decis jesenas, u proleće dva puta corell d, i stim da nikad tu nije sijana repica, i u krugu od 10km nema repice.Juče prolazim pored najbolje repice u ataru jednog uglednog domaćina koji baš radi u fullu,ali džaba vizuelno 50% crvljivih mahuna, strašno.Lepa gusta visoka ali sila božija crvljivih.........