paorpaor
Član
Jel to larva pipe?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bukvalno je tako jače biljke uspori ali prežive, manje razvaliLarva kupusne muve. Ako su velike i jake, robusne biljke nece ih uništiti. Imao sam ih prosle godine ali u oktobru čini mi se i mala je bila repica još. Kod mene gde su se ubušile u koren tu su unistile biljke. Odnele su mi 10-12%sklopa biljaka. Kod drugara je repica bila velika, ogromna, bujna, na njoj je bilo larvi na korenu ali skoro nije bilo propalih biljaka, mozda 0,5-1%.
Prva, druga, kuplung treća, ruski ti je menjač sila...
Kupusna muva sad ?ujbtLarva kupusne muve. Ako su velike i jake, robusne biljke nece ih uništiti. Imao sam ih prosle godine ali u oktobru čini mi se i mala je bila repica još. Kod mene gde su se ubušile u koren tu su unistile biljke. Odnele su mi 10-12%sklopa biljaka. Kod drugara je repica bila velika, ogromna, bujna, na njoj je bilo larvi na korenu ali skoro nije bilo propalih biljaka, mozda 0,5-1%.
Prva, druga, kuplung treća, ruski ti je menjač sila...
I na 76 i daju skoro najbolji prinos u odnosu na druge razmake.Seju na 70 po Madjarskoj.
Ne bi bilo lose da je poprskas dimetoatom ako mozes da ga nadjes, smanjice brojnost kupusne muve, odnosno larvi, mada je vec trebala da ode na prezimljavanje.Ova manja je moja prve 2 slike, a ova sa crvljivim korenom je komsijka ranija setva.Tu se uglavnom ne vidi zemlja.
Lepo izgleda ali na svakoj ima crvica :/
Daleko je kraj,prosle godine je isto bio jak napad pa nije bilo problema no videcemo.
Poslano sa mog SM-G980F koristeći Tapatalk
Na prolece planiram.Jel ospartana......
Da da, bice slika pa cemo i njega ispratiti. Za sad se popravio ali ...Slavko 91 dobar ti taj dekalb.