Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nismo dobili kisu to je problem. Tj jesmo nepune 2l. Seme je Euralis Darko.
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
Sta je pojelo?Danas prskao repicu protiv insekata po treci put, a po svemu sudeci izgleda da ce dobiti plug........
Pojedena 95%, katastrofa.......
Ne znam gde gore mislis ali kod nas je cudo repice posejano skore je 70% izniklo vecina velikih igraca koji su sejali suncokret su presli na uljanu repicu ako je nesto ne sje...be bice je podosta.Cujem da je gore bas malo posejano zbog suse. Mi smo dobili bili 5 sept. 18 l i odmah posle toga sam sejao 9-tog, te nas je to malo izvadilo. Nije skoro bilo ovako susno za setvu repice
Nisu, prosle nedelje isao starim putem za NS malo posejano a jos manje izniklo, znam neke koji sad seju cekali kisu jer nisu mogli ili hteli u prasinu. Videcemo za mesec dva situaciju kakva je. Inace najbolja recipa koju sam usput mogao videti je posle N.Zednika od jednog mladog uglednog domacina ostale slabo ili nikakvo nicanje.Gore Vojvodina, cuo od par da nije jos dosta posejano, ali izgleda da su to dezinformacije
Gusenica repicine ose, iako je 2 puta tretirano fobosom.......Sta je pojelo?
Ja u mojoj okolini jos nisam video repicu da je nikla. Mi smo posejali pre 7 dana, nikad suvlje za ovih 5 god sto je radimo.Cujem da je gore bas malo posejano zbog suse. Mi smo dobili bili 5 sept. 18 l i odmah posle toga sam sejao 9-tog, te nas je to malo izvadilo. Nije skoro bilo ovako susno za setvu repice