Uljana repica 2016-2017

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zarkov, a rutavu bubu ne prskas? Ona ide u punom cvetu i toplo vreme.

Послато са SM-J500FN уз помоћ Тапатока

Pre kisa je repica oprskana zadnji put za ovu godinu a danas sam obisao i video da je puno cvetanje pocelo. Bubica nema ni na vidiku osim vrednih pcela koje vredno rade.

- - - - - - - - - -

aaji84.jpg

I mi smo prskali u ponedeljak, sto se tice cvetanja krenulo je polako. A sto se tice buba na kraju njive ima rutave bube, ne znam sta raditi...

Juce sam bio da postavim zamke za rutavu bubu. Najvise je ima na krajevima i sa strane, nadje se i koja po sredini ali u manjim kolicinama, ali sta da se radi, valjda tako mora.

Kod nas ima malo sjajnika,dva puta je prskano. Gore je procvetala,a trebalo bi i ovi bocni da procvetaju za 5-6dana,e sad je pitanje da li priskati ili ne.

Ako su ri samo krajevi onda ih pusti ali ako ima i sa strane i malo unutra onda kreni u akciji

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ako imas 1-2 sijajnika po biljci je aj da kazemo dobro, jer ako na biljci su mahune 100% onda tesko da ce biljka izdrzitu toliki teret

Trazi pomoc od nekog zastitara da ti izlazi na teren, djabe nama pokazujes mi ne mozemo da ti kazemo sa slike sta treba raditi

Gledam vremensku prognozu za sledecu nedelju, najavljuju nisku temp. jutarnja 0 pa preko dana 8°C koliko to moze da skodi?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh