MONTOYA
Član
Nisam ni mislio za poljoprivredu,već me je zanimalo baš za auto
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
PRISTA je kupila GALAKSMONTOYA je napisao(la):I ja sam imao povoljnu ponudu za ulja tog proizvođača,to je bugarski ogrnak galaksa
koliko ja znam COMMA se i dalje uvozi ali nema vecih pakovanja od 25 litara.RES TRADE nudi eurol ulja kao zamenu za COMMA ulja.panonstib je napisao(la):Sve vise ce vas obilaziti komericijalisti i nuditi ulje po povoljnim cenama jer trenutno ima mnogo uvoznika ulja i to ulje treba nekom prodati.Osim uvoznika postoje i domaci proizvodjeci, a i privatinici koji mesaju ulja i nude ih kao najkvalitenije.Mnogi od njih su bili i kod mene u prodavnici samo im je znanje o uljima jako malo pa jako brzo napuste prodavnicu neobavljenog posla.
Finansiska vrednost utrosenog ulja u poljoprivrednoj proizvodnji iznosi 2 % od utrosenog goriva i zato odaberite kvalitetno ulje kad vec nemozete gorivo jer je razlika cena zanemarljivo mala.
O zameni ulja sam napisao u predhodnim postovima, a ako je neko neodlucan o vremenu zamene nek uzme uzorak starog ulja u cistu posudu i novog (jer moram da bazdarim uredjaj) pa nek dodje do prodavnice i izvrsicemo kontrolu.Ovo se odnosi na clanove foruma koji su blize NS jer mislim da nije isplativo za one dalje.
Uskoro ce poceti tereni pa cu napisati u odgovarajucoj temi ''sta cete sutra raditi'' pa ako se neko nalazi na tom delu moze i tada da se iskontrolise jer je uredjaj uvek u kolima kada idem na teren.Samo mi ostavite poruke na PP da ne zamaramo ljude na forumu.
Nesto sam zaboravio da napisem.Prestao je uvoz COMMA ulja pa korisnici ovog ulja moraju potraziti adekvatnu zamenu.