sinisa1979
Član
Ne podmazuje kako treba,nije dovoljno lepljivo valjda. Pobegne sa lanca, da tako kažem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Neces dobiti taj odgovor. Secem hrast,cer,granicu,ponekad grab i bukvu (samo kad idem u nadnicu posto je u mom selu nema). Stavise,mozda si se cak i grejao sa drvima koja sam ja sekao posto odavde svi teraju za Vovodinu.(sad sledi odgovor tipa napilao sam na desetine kubika) ili sečeš neko manje zahtevno drvo.
Ja koliko dugo ne koristim lancol meni bi se onda istegao lanac da skoro jos jedan mogu da sastavim.Ali kad sam video kako se lanac isteže sa motornim uljem a sa najjeftinijim lancolom ne, meni dosta.
Preduhitrio sam te, a?Neces dobiti taj odgovor. Secem hrast,cer,granicu,ponekad grab i bukvu (samo kad idem u nadnicu posto je u mom selu nema). Stavise,mozda si se cak i grejao sa drvima koja sam ja sekao posto odavde svi teraju za Vovodinu.
Ja koliko dugo ne koristim lancol meni bi se onda istegao lanac da skoro jos jedan mogu da sastavim.
Bio pre 20 dana. Sto?Čika Lazo kad ti rođus?
Dali neko koristi ulje Elf 900nf, 5w40.
Interesuje me dali je dovoljno dobro za VWpd motor i fiat multijet.
sipam inu 1540 iz Sagala na 200 sati a češće sipam q8 na 250 sati iz RapidexaMoj traktor nosi Perkins euro 0 motor. 83ks bez turba. Sta je naprikladnije sipati u njega? Sada je nasuto shell 15-40 rimula r4. Posto nalazim razne servisne intervale po netu, na koliko sati je najprikladnije da radim zemene ulja? Traktor ce godisnje orati 100-110rh, spremati 40rh i vuci prikolice 20-20rh.
za tolko malo sati si mogao da ostanes na 558,nisi morao dizati kredit za novog erdoganasipam inu 1540 iz Sagala na 200 sati a češće sipam q8 na 250 sati iz Rapidexa