a ti elementi su ,koji?Cuprija je napisao(la):bilo koja samo da je ispravna i da ima sve elemente.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
a ti elementi su ,koji?Cuprija je napisao(la):bilo koja samo da je ispravna i da ima sve elemente.
koji kajs ti pokrece klimu koje su mu mere i koji je precnik remenice koju si dodao da pokrece kompresor i koliko su ti uzeli za ugradnju?bobocan je napisao(la):pozdrav narode evo klima je isprobana nisam hteo kaciti slike dok ne isprobam zasad radi kao luda ako nekog nesto zanima slobodno nek pita
Ajde mi ovo malo pojasniCuprija je napisao(la):ja to nisam ubacio vec obican termostat povezan redno sa prekidacem
svaka cast na ugradnji i ja sam prekjuce kupio sve da ugradim klimu jos cekam majstora pa ako ti nece biti problem smaracu te sa pitanjima kad krenem ugradnju pozdravbobocan je napisao(la):pozdrav narode evo klima je isprobana nisam hteo kaciti slike dok ne isprobam zasad radi kao luda ako nekog nesto zanima slobodno nek pita
a jel znas koliko uzimaju za ugradnju?bobocan je napisao(la):dzordz
klimu sam sam ugradio nisam nikog nisam placao osim sto mi je tokar napravio remenicu i jos neki majstor sto mi je napunio ostalo sam sve ja ugradio![]()