gregorije83
Član
brate 1500
, to treba biti lud da platis.............imam ja zmaja 141 koji vredi 3000 evra, ili ti dve klime...........jeftinije me izadje momak koji ga vozi.....!!!!!!!!!!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Farmer II je napisao(la):taj 141 ti za prodaju? ima nešto od uređaja?![]()
ovo uopste nije skupo a kompresor se moze naci za 100e inace danas bio da pogledam ove klime coveku je ostalo 3 i kupio sam sve tri tako da ove zime pocinju radovi i montiranjemajstor P je napisao(la):ima covek nove klime za kombajne vise komada za zmaja novo ne montirano hladnjaci creva el instalacija mislim da je cena 120e ali nema kompresora ako nekog interesuje tel na pp
Posto si ih uzeo i hoce li imati on toga jos? daj koju sliku da vidmo kako izgleda?bobocan je napisao(la):ovo uopste nije skupo a kompresor se moze naci za 100e inace danas bio da pogledam ove klime coveku je ostalo 3 i kupio sam sve tri tako da ove zime pocinju radovi i montiranjemajstor P je napisao(la):ima covek nove klime za kombajne vise komada za zmaja novo ne montirano hladnjaci creva el instalacija mislim da je cena 120e ali nema kompresora ako nekog interesuje tel na pp
@montoya ne pratis na casu...Cuprija je napisao(la):ja sam uspesno ugradio klimu od putnickog auta u kombajn D 3600.Dve sezone je bila u funkciji i funkcionise odlicno.